BALIKESİR / BİGADİÇ - İskele İlkokulu

Mrt

12 Mart 1921´de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen bağımsızlığımızın sembolü İstiklâl Marşı´mızı kutluyor,  İstiklal Marşı Yazarı Mehmet Akif ERSOY' u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve personeli deprem farkındalığı yaratmak ve deprem anında neler yapılması gerektiğini anlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Topyekûn savunmanın en önemli unsurlarından biri olan; savaşta, afetlerde, yangınlarda ve diğer arama-kurtarma faaliyetlerinde halkın can ve mal kaybını en aza indirme amacını taşıyan sivil savunma konusuna dikkat çekmek amacıyla okumuzda tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuzda Balıkesir Trafik Jandarma ekipleri tarafından, şehirlerdeki okullarda trafik güvenliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Şbt

Okulumuzda 26.02.2024 Pazartesi günü saat 10.00 da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla ücretsiz olarak Sıfır Atık, Küresel Isınma ve Doğal Beslenme konularını içeren "Bizim Gezegen-Sıfır Atık Şehir" adlı tiyatro gösterisi yapıldı.

Şbt

Okulumuzda İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilkokul 4. Sınıf, ortaokul 7. sınıf öğrencilerine Diyabet Farkındalık, Obezite Farkındalık, Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite ve Omurga Sağlığı hakkında seminer düzenlenmiştir.  Öğrencilerimizin ilgiyle dinleyip, egzersizlere katıldığı bu seminer için İlçe Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Şbt

İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışmasında birinci olduk.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.